DinnerinG, een concept van Elke Peeters

Elke Peeters wist als kind al dat ze later juwelen zou ontwerpen. Het was immers haar grootvader die haar de schoonheid van diamanten en juwelen liet ontdekken. Na de middelbare school trok Elke naar Antwerpen om er aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten de opleiding juweelontwerpen te volgen. Lange tijd combineerde ze het ontwerpen met lesgeven, maar enkele jaren geleden koos ze resoluut voor haar eigen merk en atelier. Naast de jaarlijkse collecties stelt ze nu ook DinnerinG voor, een uniek concept waarin ze haar kennis en ervaring bundelt en haarfijn uit de doeken doet hoe jij je droomjuweel zelf kan realiseren.

DinnerinG meent dat een juweel pas echt persoonlijk wordt als je het zelf bedenkt én maakt. DinnerinG ontdoet een eeuwenoude techniek van zijn goedbewaarde geheimen en biedt je de mogelijkheid om het juweel van je dromen te realiseren met behulp van enkele uiterst eenvoudige, maar zeer doeltreffende handelingen. De individuele begeleiding, het maatwerk en de hoogstaande kwaliteit zijn standaard. Redenen genoeg om speciaal voor jou een uitgebreid aanbod unieke formules samen te stellen.

Welke formule je ook kiest, voorkennis is nooit vereist. Met een flinke portie enthousiasme kom je al een heel eind. Uiteraard zijn een goed gezelschap en een sfeervolle omgeving onontbeerlijk. Daarom komt DinnerinG graag naar je toe. Een stemmige huiskamer of leefkeuken vinden we best geschikt, voor een namiddag in een idyllische tuin zijn we meteen te vinden. Daarnaast selecteerde DinnerinG een aantal locaties die deze filosofie met de nodige ruimte en culinaire egards ondersteunen.

* De workshops gaan pas door als er voldoende inschrijvingen zijn.