DinnerinG in b&b Karrehuis, Korbeek-Lo

DinnerinG heeft een gloednieuwe locatie in Vlaams-Brabant! Voortaan organiseren we de workshops 'juwelen maken' in b&b Karrehuis, een betoverend mooi, volledig gerestaureerd koetshuis in Korbeek-Lo. Naar goede gewoonte starten we op zondagmiddag om 12.30 uur met een huisgemaakte lunch, om vervolgens aan de slag te gaan en het juweel van je dromen te creëren. Afsluiten doen we rond 17.30 uur met koffie, thee met gebak. De eerste workshop in b&b Karrehuis gaat door op zondag 25 februari 2018.

Inschrijven kan nu al via onze TICKETBAR

www.karrehuis.be

Tip: b&b Karrehuis is een ware toplocatie voor bedrijven die een workshop willen organiseren voor hun collega's, klanten en relaties. Informeer op elke@welove.be naar de mogelijkheden!

DinnerinG bij floriste Hilde Houtmeyers, Eindhout

Op donderdag 8 februari 2018 is DinnerinG te gast bij floriste Hilde Houtmeyers, Eindhout. Van 18.30 tot 22.30 uur kan je aanschuiven voor een heerlijke avond boordevol boeiend gezelschap, bruisende creativiteit en lekkernijen om duimen en vingers bij af te likken, met als hoogtepunt een zelfgemaakt juweel in massief zilver of 18 kt goud en een fleurige attentie voor thuis.

Inschrijven voor deze workshop doe je via onze TICKETBAR

www.hilde-houtmeyers.be

DinnerinG bij jou thuis

De allerleukste DinnerinG Class organiseer je gewoon bij jou thuis. Als gastvrouw/-heer nodig je minimum vijf vriendinnen, collega’s, buren, zussen,… uit voor een gezellige namiddag of avond rond je grootste tafel. Want een ruime zitplaats met voldoende licht voor iedere gast hebben we zeker nodig. De rest van de benodigdheden brengt DinnerinG zelf mee, geen hoofdbrekens voor jou dus. Behalve nog wat lekkers voor tussendoor, dat dan weer wel. Deelnemen kost € 90 per persoon (excl. juwelen), als gastvrouw/-heer neem je gratis deel in ruil voor de goede zorgen. Prima deal, nietwaar?

Informeer gerust op elke@welove.be naar een passende datum en de verdere afspraken.