DinnerinG bij floriste Hilde Houtmeyers, Eindhout

Op vrijdag 10 november 2017 (volzet) en donderdag 8 februari 2018 is DinnerinG te gast bij floriste Hilde Houtmeyers, Eindhout. Van 18.30 tot 22.30 uur kan je aanschuiven voor een heerlijke avond boordevol boeiend gezelschap, bruisende creativiteit en lekkernijen om duimen en vingers bij af te likken, met als hoogtepunt een zelfgemaakt juweel in massief zilver of 18 kt goud en een fleurige attentie voor thuis.

Inschrijven voor deze workshop doe je via onze TICKETBAR

www.hilde-houtmeyers.be

DinnerinG bij b&b YENN, Leuven

Zoals het wel vaker gaat met toevallige ontmoetingen, klikte het meteen tussen DinnerinG en YENN, een stijlvol gastenverblijf dat onderdak vindt in een al even stijlvol gerenoveerd herenhuis vlakbij het station van het historische Leuven. Geen wonder dat een mooie samenwerking het logische gevolg is van de gesprekken die hierop volgden.

Nadine Gregoor, bevlogen gastvrouw van YENN, werkte een onweerstaanbare formule uit voor zij die zichzelf en hun geliefden willen trakteren op een (h)eerlijke, huisbereide lunch, heel veel warme gezelligheid en natuurlijk een uniek, zelfgemaakt juweel in zilver om af te sluiten.

De volgende DinnerinG Class gaat door op zondag 22 oktober (volzet) en 19 november 2017, van 12.30 tot 17.30 uur. Inschrijven kost € 90 per persoon. Deze prijs is goed voor de lunch, drankjes, de persoonlijke begeleiding, het gebruik van de materialen en koffie of thee met gebak om af te sluiten. Het juweel van jouw keuze wordt op het einde van de DinnerinG Class verrekend.

Inschrijven doe je via onze TICKETBAR, telefoneren met onze alleraardigste gastvrouw Nadine kan op het nummer +32 (0)16 29 46 32.

www.yenn.be

DinnerinG bij jou thuis

De allerleukste DinnerinG Class organiseer je gewoon bij jou thuis. Als gastvrouw/-heer nodig je minimum vijf vriendinnen, collega’s, buren, zussen,… uit voor een gezellige namiddag of avond rond je grootste tafel. Want een ruime zitplaats met voldoende licht voor iedere gast hebben we zeker nodig. De rest van de benodigdheden brengt DinnerinG zelf mee, geen hoofdbrekens voor jou dus. Behalve nog wat lekkers voor tussendoor, dat dan weer wel. Deelnemen kost € 90 per persoon (excl. juwelen), als gastvrouw/-heer neem je gratis deel in ruil voor de goede zorgen. Prima deal, nietwaar?

Informeer gerust op elke@welove.be naar een passende datum en de verdere afspraken.